Örhängen som väntar på sällskap

Denna veckan har varit fullspäckad med jobb, utbildning, besökare mm. Mer av vad som händer i Sliperiet Gylsboda ser ni på: http://sliperietgylsboda.se 
De här örhängena skall få sällskap av ett halsband också till påskutställningen. De skall inte behöva vänta alltför länge på sitt sällskap. 
En liten utsvävning blev det minsann i veckan, med mamman & lilla storasystern. Här hälsar de på elefanten i rummet. David Batra bjöd på en riktigt bra föreställning.
 

Silversmedjan på gång

Vi jobbar på med Sliperiet & jag försöker hinna med så mycket jag kan med eget skapande mellan varven. Men så tyckte lilla mamma & lilla storasystern att det var dags för en liten utfärd. Så fick det bli.
Jo men, vi har rätt kul när vi är iväg. (hon provade bara kaninöronen, de lades sedan omsorgsfullt tillbaka på rätt plats i hyllan).
 
Lite keramikande till påsk har det blivit:
Drömmen om silversmedjan i Sliperiet kommer allt närmare. Fantastiskt!
Men det här nya hänget har jag gjort hemma i gamla trånga röriga verkstaden. 
 
Nu är det lördagkväll & jag har suttit & fyllt i evenemangsregistrering till Nässelfrossan. Nu är det klart & jag gör godingarna sällskap på soffan en stund.
 
 
 
 

Titta in:

Long time no blogg. Sorry. 
Men häng med på Sliperiet Gylsboda sidan också, så ser ni lite av vad som händer. Bl a har vi invigt mineral- & fossilsamlingen.
Skyltningen hit som jag tjatat om i många år är nu på plats. Tänk att man kan bli så lycklig över en vägskylt!!
Vi planerar för påsk i Sliperiet. De här knashönorna skall monteras på Dibasfot. I alla fall den ena.
Liiiite sten- & silverjobb hinns med mellan varven. En ny ring till påskutställningen tex :
Faktiskt ganska nöjd med själva konstruktionen för att hålla stenen på plats!
Jag har ju inte varit sådär riktigt frisk sen jag rök på nån riktigt omgång redan i januari med hög feber osv. Har sökt flera gånger med varirande resultat för att få reda på vad det är som är fel. I veckan var jag på sjukhuset och fick träffa tre olika läkare som verkligen tog det på allvar. En rejäl inflammation i kroppen, reumatiskt som går bananas & så har det blivit psoriasis av det. Där av nästan som brännskador över hela benen, ryggen & magen. Men nu fick jag medikamenter  & jättelampa för ljusbehandling av såren mm så nu skall vi nóg skrämma liv i den vanskapta kröppen igen ;)