Halsband, ljuslyktor och funderingar

Helt galet vad tiden rusar. På Sliperiet Gylsboda uppdaterar jag nästan dagligen. Här blir det tyvärr längre mellan uppdateringarna men här kommer i alla fall en liten uppdatering. Ett nytt hänge:
De första lyktorna jag gjort åt Christer Bording- jag hjälper honom med några av hans lyktor, så jag gör dem i hans design & i hans namn. Tacksam för förtroendet.
Påsken i Sliperiet var mycket välbesökt. Hålla öppet hela dagarna, baka på mornarna & kvällarna för att fylla på gav inte mycket tid för vila, men kul är det ju!
Måste bara visa bilden min far plockat fram på farfar Bror Lindberg, den lille gossen mellan föräldrarna på bilden. Det är hela den Lindbergska syskonskaran. Farfar var född 1909. Så fina de är!! 
Deras ekologiska avtryck var nog betydligt snällare än våra. Nu får vi göra vad vi kan för att bromsa. Otäcka bränder rasar, det är varmt, torrt och blåsigt. Men det finns hopp & alla kan fråga sig: Vad kan jag göra?! För alla kan vi förändra något i rätt riktning! 

Ring & påsk & sånt

Nu börjar lille sonen komma på benen igen efter senaste dusten med hög feber mm. Han är allt en klippa, lille Max.
Vi laddar för påsken i Sliperiet:
och vi ingår i Humleslingans Konstnärsgilles påskrunda med samlingsutställning på Ifö Center i Bromölla.
Idag har vädret varit alldeles ljuvligt. Fågelkvittret blandas med plinget från Diabasen när jag hugger sten :) Lite silversmide får hinnas med också mellan varven, till påskutställningen. 
 
 
 
 

Inget set..

Hugger sten & smider silver. Möten, jobb i Sliperiet, pyssel med djuren & pyssla om stackars sonen som åkt på nå´t skit igen så febern går i taket. 
Så ser dagarna ut. Å så grillar jag mig i uv-ljus varannan dag & min nyfunna vän psoriasisen lugnar ner sig lite av ljusbehandlingen. Liiite mindre ont i kroppen, så jag i alla fall kan hugga på i stenen & skaffa mig lite sund & go´ träningsvärk. 
Gjorde ett hänge till de nya örhängena, nytt set till påskutställningen tänkte jag. Men nu blev örhängena sålda, så hänget blev lite ensamt igen. Angenäma "problem".