Tips för söndagen och ett vinnande koncept

Efter en fullspäckad vecka var det heeelt underbart att åka iväg & koppla av med familjen. Först såg Johan Glans till att vi fick ont i magen av skrattkramp.
och sedan blev det god mat som såg till att det fortsatte spänna i magen, puh. Gullungarna är inte helt bekväma med att kameran kommer fram, inte ofta det ens lyckas att fånga dem på bild så detta är ganska sällsynt :) 
Idag har det varit arbete i lilla verkstaden & polerande på fågeln.
Och en runda till Ubbaboda Byagård på konstutställning. Mycket fint!! Där är öppet i morgon också, så ni hinner dit & kolla! Kan med fördel kombineras med en tur till Rumpeboda där det är en trevlig höstmarknad. Många duktiga konstnärer och hantverkare att njuta av. Här Victoria Wiktorsson med sin ljuvliga keramik.
För oss blir det arbetsdag i Sliperiet. Kolla vad fint det blir när fönstren är målade! Nu skall det röjas för att förberedas för avlopp mm. 
Extra roligt att jobba på för fullt nu när vi vet att det blir invigning redan i Maj nästa år i samband med vernissagen för Eva Martinsons utställning. Det känns väldigt speciellt! När Karin & jag gjorde denhär installationen till kulturtävlingen i Nässelfrossan på tema stock & sten, då valde vi ett Harry Martinson citat som Karin glödritade på bordskivan till bordet som temat gav oss inspiration till. Det visade sig vara ett vinnande koncept. 
Det är vi övertygade om att upplägget till invigningen också kommer att bli! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback