Änglvingar, kryddade med mystik. Och en magisk lördag.

I lördags var det jobb i verkstaden & trevliga besökare i transformatorn på förmiddagen. Men på eftermiddagen var jag LEDIG!! Japp, här snackar vi lyx! Eller som syrran uttryckte det i ett sms i fredags: "Tänk att få allt på en dag. Shopping, god mat, syskontid och en superkonsert". Och så blev det. Vi var på Champions of Rock med bla fantastiska Peter Johansson. Magi på Vida Arena.
Innan konserten blev det finmiddag. För alla som gärna raljerar kring vegetarisk mat & kallar vegetarianer för "gräsätare" & annat, kolla här! Ni ser ju syrrans lycka när hon ser vad vi serveras! Nu är hon själv kock så hon är lite mera bildad i ämnet än de som tror att det innebär att den som väljer vegetariskt lever på salladsblad  ;) 
Änglavingar är syrran tokig med. Så det var lätt att hitta inspiration till arbetet i lilla verkstaden när det skulle göras änglavingar. Kryddade med en gnutta mystik i form av Diabas.
 
Ni hänger väl med på http://www.sliperietgylsboda.se? Då har ni läst om vårt senaste stöd, från Sparbanksstiftelsen? Hurra!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback