Flera medverkande vid Gylsboda Festival 1 Augusti mm

Nu får jag försöka komma ihåg vilka jag presenterat & vilka som återstår att presentera, till årets Gylsboda Festival. Konstnär Kenneth Johansson, konstnär Goro Suzuki har jag presenterat. Tyvärr har jag inga egna bilder av dem eller deras verk, men de är mycket skickliga skulptörer som arbetar i Diabas.
 
Konstnär Mette Aarre medverkar med emaljkonst, lekfulla & färgstarka emaljtavlor som kan hänga både utomhus & inomhus. Mette har jobbat mycket tillsammans med de båda tidigare nämnda och har en bakgrund från Ubbaboda symposiet tillsammans med dem.
Så har även konstnär Fukiko Nakabayashi, som skall vara med och visa Diabaskonst.

Runstenshuggare Rudolf Germeroth kommer & visar hur han gör olika former av stenar med handhuggna runor och mönster.

Ekogrönt, smoothies mm kommer Ekojullan att erbjuda. Kanske ni som är i Kristianstad íbland har sett Jullans festliga utbud där?
Naturliga hälsoprodukter med Malin gryler, Bjarka Hälsan och lokalproducerad honung av Eva Andersson nämnde jag i förra bloggen. Bjarka Hälsan & Evas honung har ni kunnat se på tidigare evenemang i Gylsboda. 
Drakartist & konstnär Nuála med den bedårande draken Baldur kommer också från Tyskland för att vara med!
 
Jag skall visa min Diabaskonst & smycken, från mitt Lindberg Diabas & silver.
Finally Falling ger en konsert kl 17.00, då skall vi sätta berget i gungning.

Med många medverkanden utökas området i år. Det blir en liten runda längst det gamla brottet, med början i G:a transformatorn, fortsätter mot gamla brottet med området där skogscafét byggs upp, längst med stigen slår sedan de olika deltagarna upp sina små tält med olika saker och borta vid grillplatsen blir det grillning. Där visas även en internationell mailartutställning om Konstdemokrati, som Ottmar Bergman & Reiner Wieczorek har hand om. Andra sidan järnvägsövergången arrangerar Mette Aarre & Ottmar Bergman en storloppis. Så ni förstår att variationsrikedomen blir stor! 

Ett stadigt bord donerade en snäll granne att ha i Transformatorn. Snälla & generösa människor som tänker på att det kommer till nytta där, TACK!! Det kom mycket lägligt nu, när jag har ett sällskap som bokat personaldag hos mig i veckan. Nu har vi ett ordentligt kaffebord. Så skall jag ställa iordning allt i transformatorn till sällskapet på torsdag, för att sedan flytta hela utställningen till Ifö Industrimuseum på fredag. På lördag-söndag är det utställning med HKG på Ivögården, jag kommer att vara där på lördag. På söndag kl 14 är det vernissare på Ifö Industrimuseum i Bromölla, där jag & Karin ställer ut tom 7/6. http://ifomuseum.blogspot.se

Idag har jag varit hos veterinären med stackars Akilles som har urinvägsinfektion. Nu har han fått medicin så han skall bli frisk snabbt. Ser ni hans lilla plåster på lilla benet, han var så duktig när veterinären stack honom!

Här en bild jag fått från Jeanne, där jag var & köpte allt fint displaymaterial.

 
Det är SÅ kul att använda allt det nya till att skylta med!
Visst hänger örhängena snyggt på denna hållaren, t ex.
Det blev långt, jag får fortsätta med flera nyheter vid nästa bloggtillfälle ;) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback