Råa godsaker, rå Diabas & så lite polerat.

Nu har fantastiska datorsupporten fixat så det kan bli ett nytt blogginlägg. Hur i hela världen skulle det gått för oss utan all denna support?! Hade blivit tillbaka till blyertspenna & räknesticka känns det som.
 
Nu är det inte det enda vi blir bortskämda med. Det ena godare än det andra från rawfood specialisten får vi prova. Jag som aldrig varit bra på att äta frukost kan säga att denna råa gröt är det godaste frukostalternativ jag provat. Här med Matcha te, sprängfyllt med nyttigheter. Rebeckas råa godsaker är helt outstanding! Tårtorna är konstverk att lägga på faten & njuta.
Jag njuter av de fina dagarna vi äntligen fått med klarblå himmel, sol & värme. Precis som jag vill ha det! Äntligen kan jag stå ute & polera med vattnet slabbande utan att det är kallt & otäckt. Det gäller att passa på & ta vara på dagarna. Idag har jag jobbat på en skulptur som jag kommer att göra klar i morgon. Polerar hängen till smycken också. Hjärtan har det varit strykande åtgång på, så det fick det bli något nytt. Här ett vändbart med en sida som är rå 
medan andra sidan är polerad. Så kan bäraren välja efter dagsform.
Lexi är inte lika förtjust i solen som jag. Hon kryper gärna i skuggan & luktar på blommorna. 
Hon är väldigt påhittig, det lilla livet. När jag hade lämnat diskmaskinen öppen hittade jag henne hårt arbetande med att ta hand om fördisken..
Jag har fått några nya fantastiska bilder från vackra Erika Bengtssons modellfotografering i Las Vegas med mina smycken. 
Just denhär typen av ring som går över flera fingrar är omtyckt & har sålt väldigt bra i sommar. 
 
Nu skall jag vila ryggen så den går med på ett nytt pass med slipmaskinen i morgon. Ha en fortsatt skön helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback