Överlevaren

Ett träd. En överlevare. Upp mot det kala bergets topp finns inte så mycket växtlighet. Men se. Där. Ett ensamt, vackert litet träd som kämpat sig upp. En överlevare. De finns överallt. Små överlevare som ger hopp. I tider av skövling, utrotning av arter, människans urskillningslösa rovdrift av vad naturen har att ge så finns de där för att ge oss hopp och visa att det fortfarande är lönt att kämpa. 
 
Det är ungefär den känslan jag vill förmedla med denna skulptur i delpolerad Diabas med sitt lilla träd av polerad Diabas & silver. 
 
 
 
Men.. naturligtvis som alltid fritt fram för egna tolkningar. Som släktingen som kom förbi & tyckte det var en cool radio med sin lilla antenn ;) 
 
Och när vi nu är inne på kreativt skapande så har den ljuvliga lilla valpen också pysslat lite idag, med vad hon kunde hitta i sonens papperskorg i ett obevakat ögonblick.
Jag har sagt det förut. Det är tur att hon är så extremt söt, det lilla livet. Här har hon tagit sitt första bad i berghålan.
 
 

Kommentarer
Mia säger:

Hon är så fin Lexie :-) och fint och tänkvärt om överlevare. Ha en riktigt bra dag.

Svar: Ja visst är hon en sötnos. Och jag tycker det fortfarande, efter att hon designat om "Överlevaren".. Hon tyckte att trädet var en trevlig tuggleksak. Ha det bäst. Kram!
Pia Lindberg

2015-08-25 | 06:40:10
Bloggadress: http://frumansson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback