Hjälp oss att hjälpa!

Har ni lust att hjälpa oss, så gör vi tillsammans en insats för de drabbade i Filippinerna!
Både människor & djur drabbas hårt & behöver hjälp med att få fram friskt vatten & mat.
 
Vårt bidrag är att låta 10 % av allt vi får in vid vår Vinterutställning gå till hjälparbetet.
 
Så vi ber er hjälpa oss att sprida information om evenemanget, där man både kan införskaffa julkappar & på detta sätt samtidigt göra något för de drabbade.
 
Redan i morgon kommer vi att starta arbetet på Galerie Frida med att förbereda. Men utställningen är först den 30 Nov-1 Dec.
 
Här följer information & vägbeskrivning:
 
 
 
Åh, förresten måste jag ju berätta att personalklubben varit på inspirationstur till Huseby. Det var så mysigt!! Karins julkort finns i shoppen där, så hon var där med påfyllning. Inte konstigt att de går som smör i solsken, de är ju så vackra! Max var också med & myste bland alla juleljus, glögg & annat gott som spred ljuvliga dofter kring stånden där.
 
Och så måste jag ju slå ett slag för den lokala julmarknaden: Kommande helg är det julmarknad i Lönsboda, på Granada. Missar själv den i år, eftersom vi kommer att vara på Galerie Frida & jobba.
Önskar er en trevlig helg!
 
 
 
 

Kommentarer
Sandra säger:

Verkligen jättefint att ni låter pengarna gå till en god sak. Jag ska sätta upp kortet med information om eventet när jag får hit kortet till växjö. Råkade nämligen glömma det i älmhult... men om ett par dagar hänger det på campus :)
och vilken fin kusin jag har!

Svar: Tack, supersnällt att du hjälper oss att sprida & bjuda in. Att låta del av det vi får in gå till något vi tycker är viktigt gör det än roligare, att vi lixom kan göra skillnad med hjälp av vår konst. Brukar oftast vara något inom djurens värld vi stöttar, men nu känns det högaktuellt med Filippinerna & att stödja mat & vattenhjälpen dit hjälper ju både människor & djur. Förra julen valde vi att stötta Sveriges hemlösa. Det finns så mycket!! Tack & kram, lille fisen har oxå väldigt fina kusiner :)
Pia Lindberg

2013-11-15 | 19:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback