Byrån, med 3 dagar kvar.. fortsättning

Utlovade ju en fortsättning med bild på själva byrån också idag.
 
Ni som följt förvandlingen har sett gaveln, där granen från den konstlade planteringen smyger sig in & växter som trivs i övergödd försurad mark växer upp.
 
 
Nu har Karin kommit över på framsidan, där växter från naturligt betade öppna marker blommar. Men nu får hon försöka vila sig i form lite, stackaren jobbar för fullt trots att hon är sjuk.
 
 
Vi kan alla påverka förloppet, genom att välja vilka produkter vi köper. Väljer vi att köpa närproducerat från den lokala kravbonden gynnar vi mångfalden.
Och vi kan tänka efter en gång extra när vi gör våra val. Hur påverkar de vår omgivning? Byrån vi valt att använda är en gammal byrå som får nytt liv. Målad med miljövänlig färg. Med handtag av skrotsten i Diabas. 
 
Kopierar Karins text till bilden:
 
"3 dagar kvar och framsidan är påbörjad. En bit på vägen nu........... igår gick åt till att leta upp referenslitteratur om rödlistade lavar i öppen terräng som ska målas på stenskivan och så ett lämpligt Harry Martinsson citat som ska skrivas och anas i stenskivans kant. Ikväll ställer ett väldigt svullet högerben till det (arbetsställningen är inte den bekvämaste) så nu ska jag lägga det i högläge och göra ett jätteryck imorgon så framsidan förhoppningsvis är klar innan kvällen."
 
Forsättning följer..
 
Nu håller jag bara alla tummar & tår jag har för att Karin ska bli pigg & kry igen i så fort som möjligt! Hälsan är viktigast, så prioritera den!!
 
Nu skall jag ut & vattna, paprika & gurkplantor som skall planteras ut i morgon. Tomaterna får vänta till helgen. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback