Vernissage Annies hus

Idag har vi haft vernissage i mysiga Annies hus.
Jeanette satte upp partytält & det var vi tacksamma för..
Det haglade tätt när vi skulle duka upp till afternoontea.
 
Men så lugnade det sig & en stund stack tom solen fram och värmde gästerna.
 
Jätteroligt att så många kom. Tack Jeanette, Karin & alla besökare för en härlig eftermiddag. Vi är glada att kunna skänka del av intäkterna till arbete för djurens väl och vi är tacksamma mot kunderna som gör det möjligt. Känns innerligt bra när det vi gör går till något vi känner djupt för.
Och tack till besökare som kör för att titta på våra saker och glädjer oss med att säga att ni tycker om det vi gör, det värmer, ni är så goa!!
 
Det charmiga lilla huset rymde mycket på väggarna. Karins vackra tavlor, nyckelskåp med Karins målningar och mina Diabasknoppar samt smycken.
 
Vi tog golvet till hjälp för att få plats med Svarthönan i Diabas, ljusstakar och den målade fjädern, även den en Diabasljusstake. Och ovanför dem fler av Karins fantastiska målningar. 
 
Uppe på fönsterbänken forstätter vi med målad Diabas, polerad Diabasskål, ringar och halsband. Fönstret använde vi också för hängning av halsband.
 
 
Sen missade jag att fota nästa vägg, där den fina älgtavlan hänger i sällskap av många andra vackra målningar.
 
Här en väggstump som fungerade bra att hänga halsband på
 
På en hylla står Rosa med röda mulen & ett par keramikfår tillsammans med två målade Diabaslyktor. Ser ni så fina de målade djuren är på lyktorna?! Något av favoriter hos mig.
 
 
Nedanför står familjen keramikuggla i sällskap av fler målade lyktor samt Karins fina vykort.
 
Det var kul att se när huset fylldes av besökare
 
Alla gästerna bjöds på fika från ett blommande bord där vi dukade upp våra hembakade verk.
 
Tillockmed smöret blommade ;) Smörrosorna är Karins specialitét.
 
Vi bjöd på sylt som vi själva kokt, till scones av olika slag.
 
Och så våra blommande bakverk
 
 
 
Utställningen står kvar under hela Juli månad. Annies hus i Hästveda har ordinarie öppet under söndageftermiddagar. Övriga tider enl ök.
 
 
Nu laddar vi om och sätter igång med att förbereda inför lördagens heldagskurs i att teckna djur. Är du sugen på att vara med finns det ett fåtal platser kvar. Jag kör en upphömtningsrunda till Lönsboda på morgonen, för den som önskar skjuts ut till Santatorp. Fm fika, lunch & em fika ingår. Allt material ingår och inga förkunskaper krävs. Allt detta för endast 600 kr.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback