Vem lurar bland stenar & träd?

Akutbeställningarna är nu färdiga & ivägskickade med posten, i tid. Skönt! 
 
Har även gjort några blompinnar, dekorationer till att sätta i planteringar. Naturligtvis är det Diabas som hänger i mitten.
 
 
Sensi är vild av lycka nu när Max har börjat träna fotboll. Hon älskar att vara med & spela & hon är en baddare på att dribbla.
 
 
Jösses, sicket trams, tycker Akilles ;) När man kan ligga här & bara ta det lugnt i stället!
 
 
Våra efterforskningar på de gigantiska spåren börjar ge resultat. Jag fick följande meddelande från Karin idag:
" Jag var ute och letade efter nya spår där vi hittade det första, hittade inga, men i närheten fanns det här. Titta Pia, här har de vässat klorna. Skickade bilderna till professon Drattenhög och han är eld och lågor, aldrig har man varit så nära en upptäckt. Han skickar pejlingutrustningen till oss. Åhh, det är såååå häftigt, tänk att de hållt sej gömda i flera hundra år och så plötsligt ger de sej tillkänna. De förstår nog att vi inte vill dem nåt ont. Kanske vill de att vi ska våga tro på dem igen. Utställningstemat i Gylsboda passar ju helt perfekt nu, kunde inte varit bättre. Jag har kollat och de finns redan en fridlysning på dem men spåren som du har hittat måste vi skicka in blanketter på. De kom nyss med posten och det verkar gå att få tillstånd men vi måste hålla platsen helt hemlig. Tar med blanketterna när jag kommer ikväll. Oj, måste sluta för nu ringer professorn. Hör av mej sen."
Och bifogat var denna bild med märken som sitter högt upp på ett träd:
 
 I morgon bitti är det en ny grupp som skall guidas i Svarta Bergen. Och så är det skolavslutning! Max sista avslutning på mellanstadiet, till hösten är det dags att upp på högstadiet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback