Välkomna till Annies hus, kl 14.oo sönd 30/6

Nu står utställningen nästan klar i mysiga Annies hus. 
Ni kommer väl i morgon & dricker eftermiddagste och tittar på konst med oss, vi bjuder. Kl 14-17 är ni välkomna. Ni hittar Annies hus på vägen in i Hästveda, från Osby. Titta efter skylt där ni skall svänga upp till höger.
 
Tyvärr har vi inte kunnat vara med i Skrävle där utställningen har haft öppet idag. Men vi har fått glädande rapporter om att det har varit bra med positiva besökare. Kul!
 
Lite tillverkning får ju också hinnas med mellan varven. Här ett enklare set, efter önskemål:
 
 
Vi fortsätter också med planeringen för vårt stora evenemang den 20 Juli i Gylsboda. Drakforskningen fortsätter & vi har hittat den lilla sländdrakens bo:
Boets invånare ser ut såhär:
 
För att främja arbetet med att uppfylla svårt sjuka barns drömmar jobbar vi vidare på temat. Att ge fantasin näring och stärka hoppet tror vi är viktigt.
 
Nu säger Tilda, Gulle Fia & allihopa godnatt. Gulle Fia kikar fram under mammas vinge. Även om hon börjar bli stor är det fortfarande mysigt att krypa in & sova under mammas skyddande vinge. 
 
Själv skall jag förbereda så morgondagens bakning kan dra igång tidigt. Vi vill ju inte att ni skall bli besvikna när ni strömmar in till afternoontea imorgon. Välkomna!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback