Spårfossil

Idag har det varit skolavslutning. Första gången jag missar att se när Max & kompisarna tågar till kyrkan för avslutning, eftersom jag hade guidning i Svarta Bergen. Men snälla fotografen Rebecka Szemenkár tog denna fina bilden, så jag i alla fall får se så fina de är. Tusen tack!!
 
Guidningen gick bra, trevliga turister i vanlig ordning, denna gång från Värnamo. 
 
Sedan har vi fortsatt med efterforskningarna om spåren.. Proffesorn ser det som hugget i sten att denna art är vänligt sinnad. Efter att ha skalat bort all jord & mossa börjar ett tydligt spårfossil framträda.
 
Gulle Fia fick följa med & kolla, här ser man att bara de yttersta kloavtrycken är ungefär lika stora som hennes små fötter. 
 
 
Hon tyckte det var så läskigt att hon nästan svimmade, med detta stora avtryck. Med den ulliga gulliga magen i vädret hämtar hon sig här, så nu är hon pigg & glag igen.
 
För övrigt är det mycket planerande nu inför utställningarna i Karlskrona & Hästveda. Och inför den stora dagen i Gylsboda den 20 Juli, då det blir en hel dag från gryning till skymning med en massa spännande på temat folktro.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback