Skogsälva

Kom igen matte, sluta sura nu så går vi en sväng
 
Sensi gör sitt bästa för att blidka oss efter att ha satt i sig en HEL sockerkaka, alldeles själv. Här kom snälla Rebecka med en hel nybakad väldoftande sockerkaka till kvällsfika. Ett oebvakat ögonblick var tillräckligt. Den doftade ju så gott. 
 
En nöjd Akilles fick i alla fall vatten på sin kvarn, där ser ni, hundar är inte att lita på ;) En avslappnad katt vet man var man har.
 
Ja, ja, tycker Gulle Fia. Varför inte en avslappnad kyckling, då?
 
 
Medan djuren visar sig från sin bästa sida försöker jag få lite gjort i lilla verkstaden. Regnet idag resulterade i ett avbrott i utearbetet, då blev det lite silversmide istället. Passade bra, då det varit många trevliga besökare i lilla verkstaden under dagen. Kul!!
 
Personalklubben har sammanträtt också. Planering för kommande utställningar stod på dagordningen. 
Och så var vi ute en sväng i drakforskningsärende, för att samla material till Gylsbodautställningen, om folktro. Vi har börjat se att det är fler arter än drakarna som vill vara med. Vi ser andra små spår också i omgivningen.
 
Idag var det en skogsälva som hamnade på bild ;)
 
Ikväll har vi träffat den Ungerske stenskulptören Roland Tilajcsik. Mycket intressant, spännande & trevligt!! Precis som jag tyckte han det var spännande att diskutera & ventilera stenhuggande, tekniker, verktyg & annat. Härligt! Nästa gång kommer han till Gylsboda för att se min lilla verkstad :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback