Rebecka Creates

Idag har det varit fotografering hos Lindberg Diabas & Silver. Jag har verkligen fått en bättre förståelse för hur stor vetenskap det ligger bakom fotografens arbete. Vi har byggt stenmiljöer till bakgrund där det bjöds skugga & så har vi hållt skärmar & annat för att få bukt med reflexer, medan fotografen fixat med inställningar osv. Spännande.
Först en liten bild av hur förfarandet såg ut, när fotograf Rebecka Szemenkár som driver Rebecka Creates offrar sig för konsten & krypande under bordet söker rätt ljus för den perfekta bilden, medan Max bistår med att skärma av för reflexer från omgivningen.
 
och så några bilder från Rebecka Creates blogg http://rebeckacreates.blogspot.se/2013/06/produktfotografering.html på resultatet:
 
 
 
Visst blev bilderna snygga!! Jag är mycket imponerad!
 
Efter svettigt arbete med detta gick vi bort till berghålan så fotografen tog sig ett svalkande dopp. 
Sensi & Max badade också, och fotografens sällskap. Det var bara jag som fegade, det var ruggigt kallt i vattnet! Men Sensi tvekade inte att kasta sig i efter pinnen.
 
Så skall ni få se något extremt sött. Känsliga läsare varnas, det ÄR sött i överkant. 
 
 
JA, jag vet, men jag varnade ju er! Man vill ju ha hem dem allihopa med en enda gång. Det är fotografen som har dessa bedårande varelser hemma hos sig. Suck.
 
Lägg av, säger Gulle Fia. Det är ju katter, matte. De kan ju inte ens flyga!  Du har ju oss ;)
 
Nu går det bra att beställa porträtt på sitt älsklingsdjur. Karin Thuresson målar & om man väljer att ha porträttet på ett nyckelskåp gör jag Diabasknopp till skåpet. 850 kr kostar de, med ett djurporträtt per skåp. 
 
 
 
Beställningar går det bra att göra, men först i september kommer vi att kunna börja beta av nya porträttbeställningar. Det är mycket nu ;) Men det är ju angenämt, så klart.
 
I lördags kom tidningen Norra Skånes sommarbilaga ut. Spara gärna den, ni som har den, så ni inte missar allt kul som ni kan hitta på häromkring i sommar.
Vi blev glada att se att vi fått med info om flera av våra evenemag & utställningar, så som:
utställning på Annies Hus i Hästveda med vernissage den 30 Juni,
målningskursen på Santatorp den 6 Juli,
evenemanget i Gylsboda den 20 Juli samt
utställningen i Fårhuskantedralen i Santatorp den 24 Augusti.
Det kan bli lite tunnt med saker hemma i lilla verkstaden medan vi har mycket ute på flera utställningar samtidigt. Men jag skall se till att alltid ha ett urval kvar hemma också. Påminner att det är bra att slå en pling före besök, eftersom det nu blir lite extra farande med att sätta upp utställningar osv. 
Kul, kul, nu hoppas vi att massor av besökare letar sig ut för spännande upplevelser på de olika evenemangen. 
Närmast har vi nu utställningen i Karlskrona med vernissage den 27 Juni, dit alla är hjärtligt välkomna. Den kommer att bli häftig och variationsrik.
Så ni förstår, mycket på gång. Och nu har jag nya fina bilder till reklamaffischer för evenemangen & utställningarna. Kanon!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback