Klart för vernissage

Idag har vi varit & satt en utställning på biblioteket i Osby, tillsammans med Svarta Bergens Bo Martinsson & Sigbritt Jönsson. Karin Thuresson & jag har knåpat med att på tämligen liten yta presentera både våra egna alster, Christer Bordings & Kullaros, medan Sigbritt & Bo satt upp en presentation av bilder och material från stenbrytningen genom tiderna från Svarta Bergen. I morgon lördag är det vernissage, kl 12.00. Då är ni välkomna. Det är gamla foton från Svarta Bergen tillsammans med nytagna foton från Hägghult, som Stenforsaskolans fotoelever tagit, som visas. Lite gamla verktyg, faktatexter och så några exempel på vad vi använder Diabasen till i vår konst/hantverk. 
Några bilder på Karins & mina saker från en av montrarna:
 
 
 
När vi fram på seneftermiddagen så var klara med utställningen konstaterade vi lite trötta att vi som är våra egna arbetsgivare ofta missar den personalvård som större arbetsplatser tillser att de anställda får. Vi kom fram till att vi borde bilda en egen personalklubb. Mycket seriöst, kompetensutvecklande, för Karin och mig. Sagt och gjort, den nybildade personalklubben körde genast efter fullgjort uppdrag på biblioteket vidare till Fröjd i Osby på inspirationstur. Där strosade vi omkring och insöp de sköna atmosfären bland allt det vackra som finns där. Och så avslutade vi med en kopp vit choklad och en hälsosam kaka med mycket nötter (och lite kolasås, cheescakebotten, åh så gott).
Någon vill inte vara med på bild.. men hälsofikan syns ju bra här.
 
Vi skall utveckla detta och ha idrottsdagardagar och liknande framöver, för personalklubben.. Visst låter det seriöst? Vi kanske slår till med en liten bollsportsturnering? Två bollrädda tanter.. Nja, kanske vi skall köra mjukstart, typ skogspromenad.. Eller ridning! Det tyckte Macko var en bra idé! Här laddar han för en blöt puss med gosemulen.
 Världens mjukaste gosemule har han!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback