Utställnigarna.

Måndag=keramikdag. Planen var att glasera keramikdjuren ikväll, men det sprack. De var inte skröjbrända. Så nu har jag packat in dem tillsammans med allt annat som var klart att skröja & kört igång ugnen. Sen blir det glasering nästa måndag & så får de gå direkt i glasyrugen då för att kunna vara med på fårhusutställningen.
Började på ett stort uppläggningsfat som jag fått beställnign på, kan nog bli ganska bra känns det som.
 
Vi har satt upp informationsskylt i Lönsboda om Ubbabodautställningen, stor & rejäl så alla skall se den.
Den lär väl bli svår att missa? Visst bli man sugen på våfflor!!
 
Idag har det varit skönt höstväder, så det har blivit utomhusarbete. Knackat på saltkar idag, fast de blev inte helt klara. För att hålla sommaren kvar kan man ju bära en vacker fjäril med sig, vad sägs om denhär tex?
 
Mycket av "att göra listan" till helgens Ubbabodautställning har vi nu betat av. Däremot har vi många punkter kvar på listan till fårhusutställningen och det är bara en vecka mellan dem. Så nu är det till att jobba på för att få allt klart. Men det kommer att bli bra, vi skall inte göra er besökare besvikna.
 
Om ni tycker att det är rörigt med de närmaste utställningarna gäller följande:
 
29-30 sept kl 10-16 i Ubbaboda. Tema hösten. Utställare: Karin Thuresson, Pia Lindberg, Max Näslund & Leif Lang. Våffelservering.
 
6-7 okt kl 12-17 i Santatorp. Tema lantraser & rovdjur. Utställare Karin Thuresson, Pia Lindberg, Mette Aarre, Krisztina Retfalvi, Rebecka Szemenkár, Linnéa Gryler och Mimmie Ignell. Café med hembakade kakor.
 
Det är alltså två helt olika utställningar med olika teman & vi som är med på båda kommer att ha med olika alster på dem. Så varmt välkomna ut på dem båda!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback