Ett tidsödande lamningsarbete..

Redan onsdag i morgon och Diabaslammet som jag ämnar ha med till konstrundan i helgen är lååångt ifrån klart. Hela denna dagen har jag ägnat åt det lilla lammhuvudet. Men inte ens det är klart. Formen börjar dock bli ok. Att arbeta med vinkelslip en hel dag är inte att rekommendera när man är lite halvtaskig i axlar & annat. Helt slut nu. Men det är ändå väldigt roligt att se hur det växer fram ett litet djur ur det som från början var ett Diabasblock. Ni skall få se när/om det blir klart. Jag skall på det igen i morgon bitti.
Skulle det inte hinna bli klart till helgen skall det i alla fall vara klart till fårhusutställningen den 6-7 oktober, där måste den ju vara med.
 
I morgon kväll är det insamlingaktiviteter vid Hjärtasjön till Hampus, killen som var med i den hemska mopedolyckan här i byn. Hans önskan om en egen hundvalp som kan bli hans följeslagare när han vänjer sig vid ett liv i rullstol skall förverkligas. Fritidsgården arrangerar, skolelever hjälper till att baka, Ica skänker priser till tävlingarna & Karin & jag har skänkt till lotteri. Att barnen & ungdomarna engagerar sig är bra, det måste vi uppmuntra. Härligt att se hur de ställer upp för att stötta en kompis som har det jobbigt. Hoppas många kommer för att medverka, fika, tävla & köpa lotter mm.
 
Med denhär takten som dagarna rasar iväg är det snart dags för att ta fram adventsstakarna. Fast jag vill inte tänka så. Än kan det bli många sköna dagar. Men vi får sätta fart och tillverka lite fler ljusstakar, tills den dagen kommer.
En har vi just fått klar i alla fall
men många fler i olika varianter skall det bli.
Planen är att vi skall vara på Skånejul på Hässleholmsgården först & sedan skall vi ha vårt julevenemang den 8 dec i Gylsboda, i samverkan med bl a Svarta Bergen och Christer Bording. Jättekul att de hänger på vårt förslag om en Jultur, det kommer att bli toppen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback