Vart tog timmen vägen??!

Dendär timmen vi fick, vart tog den vägen??! Inte har då jag märkt av att det blev en extra timme av dagen.
 
Gårdagen gick åt till att fixa saker till överraskningspaketerna som skall ligga under stora granen i transformatorn vid julrundan. Kul hade vi när vi fixade dem, ännu roligare när vi skulle göra rimmen. Karin & jag satt i bilen hem & rimmade för glatta livet. Väl hemma med penna & papper var rimmen som bortblåsta.
 
Och så gjorde vi grunden till det gemensamma marknadsföringsmaterialet till julrundan. Idag har vi gjort klart ett förslag på vykort & annons som vi skickat ut till alla som skall vara med.
 
I morgon övergår vi till att göra marknadsföringsmaterial till vårt evenemang, där vi kan berätta mer om allt spännande ni kan vänta er i transformatorn.
 
Vi har skissat på klädkollektionen & börjat på endel av detaljerna, men den kollektionen kommer vi att hålla hemlig till den stora dagen 9 dec, så den får ni vänta med att se.
 
Det slog oss igår att hade ni sett oss då hade nog inte första tanken varit att vi höll på med konst & design.. När vi hade en liten paus i arbetet i Santatorp & tittade ut stod lilla Margit på gårdsplanen, på väg att gå upp för trappan. Lilla Margit är en ursöt liten highland cattle kossa.
Karin, hoppas det är ok att jag lånar en idolbild från dig på lilla Margit, så alla får se hur söt hon är. Det är svårt att beskriva med ord. Bedårande.
Men nu var det ju så förfärligt kallt framåt kvällen igår, så vi letade upp varsen ordentligt tjock vinteroverall & kröp i när vi skulle ge oss ut & ta den lilla rymlingen tillbaka till hagen. Just där & då tänkte vi på detta med kläddesignen.. Men varma & goa höll vi oss i overallerna. Och snäll som hon är följde Margit med Karin som den lilla hund hon tror sig vara & lullade snällt tillbaka in till de råmande vännerna i hagen.
Lite skapande till Skånejul på Hässleholmsgården pågår parallellt med det andra. Bl a håller vi på att göra hållare för placenigskort, kan även användas som hållare till visitkort. Här i rått skick. Kommer även att göras i ett utförande med målat motiv på en sida.
 
 
I morgon kväll är det keramikande igen. Om ugnen är körd har jag förhoppningsvis ett par nya får brända och lite annat smått & gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback