Julevenemangsförberedelser

Idag blev jag inbjuden till ett mycket intressant möte på Olofströms kommun. Där har man avsatt resurser för att arbeta med ett projekt som involverar teknik och konst, man skall gifta samman dessa ytterligheter- som egentligen många gånger går hand i hand. Spännande att se hur det utvecklas och vad vi kan bidra med.
 
För övrigt är det förberedelser för Skånejul (22-25 Nov), Julskyltning i Lönsboda (2 Dec) samt Julrundan (9 Dec) som är på tapeten nu. Allmänna julevenemangsförberedelser för hela slanten. (Långt & bra ord för alla Wordfeud fantaster- julevenemangsförberedelser. Fick ett annat uppslag i samma anda tidigare i veckan, då Karin hade gjort en "mimiatyrprototypjulstrumpa" Undras hur många poäng det ger?!). Den var dessutom väldigt söt, julstrumpan. Ni skall få se, en annan dag.
 
 
Till Skånejul skall vi ha fram många fler juliga produkter, som tex detta tomteset
Jag älskar verkligen hänget med tomten där skägget flyger i vinterblåsten.
 
Till julskyltningen i Lönsboda har vi nya roliga idéer. Vi kommer att täcka för "vårt" skyltfönster några dagar före skyltsöndagen & låta lokalen genomgå en liten förvandling (vi skall inte göra någon åverkan, vi lovar återställa efter oss). I år skall Lönsboniterna bjudas på ett lite annorlunda inslag på julskyltningen. Kom till "Gamla pappersaffären" i LNT huset på julskyltningen, så får ni en ordentlig dos julmys. Julstrumpor, julgodis, gran & klappar. Inget skall saknas. Ser ut som vi skall kunna erbjuda egenhändigt gjorda polkagrisar också, bland julgodiset!
 
Till den 9 dec i Gamla transformatorn är vi nu glada att kunna meddela att det blir julvisor med Stig (Lönsbodas egen Pavarotti) & Magnus kl 14.00. Min dröm skall gå i uppfyllelse! O Helga Natt, akustiskt med Stig & Magnus!! Det kommer att ge gåshud!
Och lagom tills den lagt sig (gåshuden, alltså) kommer hela gospelkören & håller sin konsert. Oj, vilken upplevelse det kommer att bli! Tid prel kl 19.00, så alla som skall på adventskonserten i Lönsboda skall hinna ner till Gylsboda efteråt & avnjuta Gospelkonsert. Den blir som en hejdundrande avslutning på vår Julrunda, en sterarinljusbelyst Gospelkonsert. Kan ni tänka vilken stämning!
 
Klädkollektionen är under arbete. Några detaljer har färdigställts idag, i morgon blir det ev lite montering.
På något plagg kommer denna aplikation att sitta. Ett lammullshjärta med polerad Diabasutsmyckning & pärla i äkta silver. Vi släpper bara små smakprov på några detaljer, kläderna får ni se först den 9 Dec!
 
Trevlig helg och en extra hälsning till alla fäder inför söndagens "Fars dag".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback