Semester!!

Idag har det verkligen varit ihärdigt regnande här heeela dagen. Passat bra för arbete i lilla verkstaden. Det märks att de stackars soltörstande turisterna är tacksamma att det finns något att åka ut & titta på när vädret är så taskigt. Denna veckan har här varit trevliga besökare från både Sverige, Danmark, Tyskland, Holland & Schweiz. Det är många intressanta möten med spännande människor man bjuds på, härligt.
 
På förmiddagen fick jag dessutom besök från Norra Skåne. De ville göra ett porträtt som kommer i tidningen på lördag. Otippat. Jag pratade mycket om 4 aug & de skulle återkomma om det, så det är ju bra. Vill ju att ALLA skall få höra om det så vi får massor med besökare till Gylsboda då!!
 
Här är en annan artikel, som kommit ut nu i Företagsmagazinet NR
http://lindberg.osby.foretagsmagazinet.se/
 
Nu skall vi minsann ha tre hela dagars semester!! Det ni! Det blir Stockholm tillsammans med syster med familj. (Fast huset kommer inte att stå tomt, vi har husvaktare som tar hand om det..) Skall bli riktigt gött med lite avkoppling. I bakhuvudet snurrar naturligtvis idéer om vad som skall göras när vi kommer hem igen. Karin var förbi här idag & kollade materialet till skivorna till bord som vi skall göra & då kom det upp massa nya idéer som måste testas. Jag tar med lite smycken också, främst av de målade hängena, för att se om det finns någon lämplig liten butik i stora staden som är intresserade av att bli återförsäljare.
 
Nu blir det inget bloggande förrän tidigast på måndag.
 
 
Ha det gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback