Inte odrägliga, men visst blev vi glada!!

De senaste dagarna har varit händelserika.
 
Bordet som var en del i installationen som vi (Karin & jag) vann "årets nässla" med sålde vi igår, skall stå som offentlig utsmyckning i Holje Park i Olofström.
Idag sålde vi "virvelvinden" med fågelbadet, kommer att stå som en offentlig utsmyckning i en vinterträdgård på ett äldreboende.
Hoppas inte ni uppfattar oss som odrägliga (våra män tycker väl kanske att det är snudd på det..) men vi är ju bara så glada!! Yippeyyyyyyyyyy Karin, here we come ;))
 
bordet:
 
"Mellan vedens tecken snidar tiden gropar" citat som vi lånat från Harry Martinsson. Vilken diktskatt där finns efter honom!
 
och "virvelvinden" med fågelbadet:
 
även den med Harry Martinsson citat glödritat i grenverket.
 
Vi har fått en ny återförsäljare till våra gemensamma hängen idag. De målade Diabashängena finns nu på Linnés Råshult http://www.linnesrashult.se/ Lite skamset får jag erkänna att jag inte varit där förut. Men det kommer att bli många fler besök dit. SÅ mysigt!! Vackert, harmoniskt & trevligt. Personal som utrstrålar idel vänlighet & ett ekolgiskt café som smakade mera. Genuint hantverk i butiken. Verkligen positivt att få ha våra produkter där!
 
På Galerie Frida, http://www.galeriefrida.com/ pågår utställningen med mina smycken tom den 11/7.
 
Men det är inte idel rosa lyckomoln vi svävar på.
Naturligtvis påverkas vi alla av den hemska olyckan här i Gylsboda förra veckan, då en ung pojke skadades svårt. Våra tankar och sympatier finns hela tiden med honom och familjen, med en hjärtinnerlig önskan om bättring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback