Wow!!

Wow, vad häftigt!! Det är den allmänna kommentaren från de som kommit förbi & kikat in idag när vi jobbat med utställningen. Det blir riktigt häftigt! Man kan inte förmedla med bilder hur coolt det blev med Karins jättetavlor som hänger på höjden i den höga byggnaden, men en liten tjuvkik kan ni ändå få. Först en bild på örnen när Karin håller på att fästa hängena i den. I bakgrunden bordet med handsmidd ljusstake, där vi bara visar på hur det i grova drag kan se ut. Skivan skall glödritas & fler modifieringar skall göras.
 
Här har örnen fått luft under vingarna, högt upp på väggen:
med sällskap av draken som också hänger högt uppe och under den Mettes härliga emaljmålningar:
och ännu längre ner ett bord som Karin målat i motiv som en mossbeklädd sten och på det Mettes stora keramikskål med Midgårdsormen på:
 
Några av mina smycken ligger på Karins vackra handmålade byrå, på väggen Mettes emaljmålningar:
Jag har ett par bord inne i transformatorn med smycken, sen kommer jag att ställa ljuslyktor, skålar  skulpturer ute i morgon.
Karins vackra målningar hänger på väggarna
Det känns riktigt roligt med denna utställningen, ni måste se den!!
 
Nu har jag tjatat så mycket så jag tror ni kan hålltiderna:
11.00 öppnar vi. Skogscafét håller öppet hela dagen med läckert hembakat.
14.00 sagostund. Sagotanten läser sagor för barnen i fantastisk miljö.
20.00 sjöodjursmatning. Barn & vuxna får kasta i bröd i berghålan för att locka fram det livliga sjöodjuret. Vi hoppas & tror att vi skall få oss en skymt & en liten uppvisning av det.
När skymningen faller tänder vi upp med stearinljus, fotogenlampor, eldkorgar och marschaller. Allt för att utställningen skall kunna pågå hela tiden fram till kl 24.00, då det blir en midnattsmeditation, ledd av Annica Hentze. Avgift för meditationen 50 kr, för övrigt fri entré.
 
Nu skall vi bara iordningsställa det sista, sen inväntar vi er gäster. Varmt välkomna!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback