Åska, skyddsänglar & rådjur..

Idag trodde jag det var good bye med datorn här. Utan förvarning brakade åskan lös. Det blixtrade till från datorskärmen, plingade i telefonen & strömmen gick. Jag var säker på att dator & modem gick åt pipan. Tack & lov hade jag fel. Blev helhispig med tanke på bokföring & allt som ligger i datorn.
 
Karin & jag jobbar för fullt bl a med "julkollektionen", göra klart beställningar, producera saker till konstrundan i Ryssby i småland 8-9 september, Ubbabodautställningen sista helgen i september, Santatorpsutställningen 6-7 okt (obs datumet!!) osv osv.
 
Trevliga människor fortsäötter leta sig ut hit, väldigt roligt. Bl a ett sällskap idag som fått hjälp från Mia i Svarta Bergen att hitta hit. Tack, Mia!!
 
Här är ett exempel på nyhet, en ny typ av ljusstake som vi tycker mycket om:
 
 

Vi har också fått en idé, ett sätt att vara med & stötta insamlingen till Hampus (killen som blev förlamad i den förfärliga mopedolyckan här i Gylsboda i sommar). Vi har gjort ett halsband som vi skänker, så blir det lotteri på det vid insamlingsevenemanget som kommer att hållas vid Hjärtasjön nästa onsdag, i Fritidsgårdens regi. När vi kan bidra till något positivt med vår konst & hantverk ger det oss än mer mening.

Vid våra utställningar väljer vi teman & skänker del av intäkterna, främst för projekt för bevarande av djur & natur i olika former.

Vi tycker det är så positivt när människor visar engagemang och i detta fallet när Fritidsgården gör en stor insats för Hampus vill vi vara med och ge vårt stöd.

Denna skyddsängel gjorde vi för ändamålet

Måste också visa vilket fint besök vi har här i trädgården på mornarna, frukostgäst under paradisäppelträdet

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback