Tillverkning pågår

Min stackars lilla dator tvärdog häromdagen. Aj, aj, så obra. Speciellt som jag hade allt för mycket precis så som det inte skall lagras- lokalt på datorn. Tack & lov har vi världens bästa David i bekantskapskretsen och han lyckades rädda en hel del av det som jag trodde gått förlorat. Puh. SÅÅÅÅ tacksam!!
Men bl a hemsidan får jag bygga en ny. Nå´n gång.. när jag hinner.. Å så skall jag försöka lära mig ett nytt bokföringssystem. Huvaligen. 
 
Mellan allt datorstrul & ansökningshandlingar till Sliperiet & planering för renoveringsarbetet där osv osv försöker jag jobba på med era beställningar. 
 
Här skall det bli en ring. Först polera en Diabas. Sen löda ihop en stenkista & så fila till kanterna. Såga till en ringskena, fila putsa & forma. Det var så långt. Fortsättning följer i nästa blogg.
  
 
Tunga dagar med tre begravningar inom loppet av tre veckor. Många tankar till de som blivit ensamma. På något sätt får alla hitta sin väg att komma vidare.
 
Min fantastiska fadder från grundskolan är en kvinna jag beundrar mycket. Hon skickade en fin överraskningt till mig. Ett foto på skulpturparet som står vid gamla Transformatorn här i Gylsboda. Kungen och Drottningen som Hjalmar Råstorp gjorde när han bodde här på 70-talet. En rik skatt att ösa ur vad gäller kultur finns här i bygden.
Idag har skulpturparet åldrats lite.. Och minsann, ser det inte ut som de även glidigt lite ifrån varandra med åren?!
Ha en trevlig helg!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback