Katt å råtta

Katt å råtta
Hund å höns
Jag kan inte få för mycket av djur ;)
 
Hade tänkt ha katten ändå lite mer abstakt, men insåg att det då var svårt för betraktaren att uppfatta vad det var. Gav den lite morrhår för att förtydliga att det var ett kattansikte. Men då såg de översta morrhåren ut som hopknipta ögon & då fick jag öppna dem lite. Så i vanlig ordning blev det som det själv ville till slut. Katten fick lite klor också, så man skall se att framtassen håller lite lätt om den lilla Diabasråttan.
 
Det har inte märkts på besöksantalet idag att industrisemestern är över. Det har varit full fart på besök i lilla verkstaden, både svenska, danska & tyska under dagen. Trevligt.
 
Och ikväll kom en riktig överraskning. Då fick vi besök av en Irländsk kille som är professionell Irländsk folkmusiker. Han har besökt våra evenemang i Gylsboda och vill visa sin uppskattning för det vi gör. Man blir ju alldeles rörd! Nästa sommar bjuder han på en hel spelning hos oss!!! Tjohoo, fatta att det kommer att gunga i berggrunden i Gylsboda nästa sommar!!! 
 
Hela dagen har gått åt till att forma till fårhuvudet i Diabas. Och det är fortfarande inte färdigt. Sen måste ju det stackars djuret få en kropp också. Så fortsättning följer.
 
Personalkluben hade e mycket snabb träff idag & vi inser att nu får vi sätta fart i 190 knyck med boken för att hålla tidplanen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback