Vykort & Diabasbrosch

Hektiska dagar med många & spännande planer på Turistbyrån i Osby varvas med arbete i egna firman. Mycket på gång överallt. 2013 kommer att bli ett händeleserikt år! Det är intressant med alla människor man möter där på stationen. Och arbetskamraterna är så tålmodiga & snälla. Jag hade haft full förståelse om de blivit irriterade på förvirrade mig när jag för femtioelfte gången rör till saker & ting, men inte. Lite börjar väl fastna nu i alla fall, tack vare pedagogiska & duktiga instruktörer.
 
Direkt efter dagens arbetspass på Turistbyrån var det dags för möte med Julrundedeltagarna.
Vi delade ut vykorten som vi låtit trycka upp för att sprida som reklam för vår Julrunda.
Framsidan ser ut såhär:
På baksidan har vi en kort presentation av deltagarna:
 
Karin & jag skall dela ut kort till hugade spekulanter på Skånejul i Hässleholm till helgen. Vi är tacksamma om så många som möjligt hjälper oss att sprida vår unika gränsöverskridande julrunda.
 
Men nu först får vi försöka koncentrera oss på Skånejul, som startar redan på torsdag. Oj. Imorgon är det onsdag. Oj, oj, oj. Känner att det blir en lååång dag i morgon. Adventsljusstakarna som skall med är inte riktigt färdiga. Men på torsdag morgon är de det :)
 
Nu har jag just gjort klart en brosch som vi skall använda i klädkollektionen. Det blev en sådandär som jag själv gillade riktigt mycket, faktiskt. Vad tycker ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback