Halsband med stel halsring och mycket annat på gång

Long time no blog som det gamla uttrycket lyder. Eller hur det nu var.
Mycket har i alla fall hänt sedan förra inlägget. Ett litet axplock:
 
En mycket fin och personlig ceremoni för morbrors sista vila <3 
Ett tal till våren i byagården i Ubbaboda vid gemytligt Valborgsfirande. 
Firande av systerdotterns 25 års dag. Så mycket fint & gott hembakat!
En intressant heldag, där alla aktörer i Osby kommun som jobbar med turistisk verksamhet som ville vara med gjorde en rundtur med besök hos varandra. SÅ mycket fint vi har i vår närhet! Och så var det ju jätteroligt att få visa upp vårt fina Gylsboda & presentera Transformatorn & Sliperiet så klart. 
På söndag 14 Maj är alla som vill välkomna att komma & se vad det är vi har för oss i Sliperiet. Då har vi arbetsdag & öppet hus.
Ett oförsiktigt lyft på vattentanken till Sliperiet friska upp så gammalt diskbråck blev som nytt. Det blev till att fram med kryckorna igen, men nu går det på rätt håll så jag är strax på banan igen.
Och så har det varit en hel rad spännande möte med diskussioner kring samverkan på olika håll. 
Däremellan har jag knåpat på med beställningar i verkstaden, t ex med detta halsbandet med stel halsring i hamrat silver & polerat Diabashänge.
Och så lite röjande & lite tid för njutning vid stugan. Här är barnen (egentligen skall jag kalla dem ungdomar, jag vet) ute i båten. Längst fram i båten skymtar Lexi (hunden) som kuttersmycke. Ljusgröna löv spricker ut på träden. Ljuvligt!
I morgon väntas ett större sällskap till Transformatorn & Sliperiet som vill höra lite Diabas- & Harry Martinsson historia.
 
 

Kommentarer
Tord Bengtsson säger:

Tack för ett fint mottagande och föredrag om allt som händer i Gylsboda

Tord B för Mervetarna i Osby grupp 8

Svar: Tack för att ni kom & så tålmodigt lyssnade, trots att det var onödigt kallt när solen inte ville värma ordentligt. Supertrevligt sällskap, kul med besökare som är så intresserade och positiva.
Pia Lindberg

2017-05-09 | 22:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback