Konsert med Peter & Bruno, hjärthalsband i Diabas & silver & en mystisk brevskrivare

De är bortom bra, Peter & Bruno. Herrejisses vilken konsert de bjöd på!
Här sitter vi & tindrar med ögonen & bara njuter! 
Hemfärden från Malmö efter konserten drog ut på tiden. Inställda tåg & hämtning i Hässleholm i blixthalka resulterade i att jag landade i Gylsboda kl 3 på morgonen. Någon timmes sömn, sen upp & fixa tårta till firandet av vår lille Max´s 17 års dag. Eftersom han skall veta att ingenting är omöjligt & att han kommer att lyckas med precis vad han vill, bara han satsar & jobbar för det (och det gör han så bra!) , så gjorde jag en symbolisk humla- den visar ju lixom att ingenting är omöjligt (den kan flyga fast den inte borde kunna med sin stora runda kropp & små taniga vingar). 
Vi (eller kanske mest jag egentligen) är väldigt nyfikna på vem den mystiske brevskrivaren är, som skickade gratulationer utan hälsning med något namn. Tänker att det inte är någon härifrån, eftersom Gylsboda är stavat med två l. Man blir ju jättenyfiken! I alla fall jag :) 
Alldeles för lite tid i lilla verkstaden har det blivit de senaste dagarna & en ring jag gjorde gick åt pipan i sista lödningen, så det blir att göra om & göra rätt. Det är en riktigt udda specialare. Men jag kan ju visa ett halsband istället som lyckades betydligt bättre med. 
Diabashjärtat har jag mattpolerat & så har jag fattat in det i silver. 
 
Idag har vi haft styrelsemöte med HKG, bl a planerat för Påskrundan. Möten har vi hos Troels Kirk, där man lätt försjunker i beundran av hans fantastiska tavlor & helt tappar koncentrationen på mötet :) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback