Sliperiet, armband med stjärntecken och mycket annat.

Ser ut som en hund utan ansikte. Lexi kan inte vara stilla så länge att det blir en vettig bild. Såhär presenterar hon sig på bild i Norra Skåne, där man skriver om vårt projekt Sliperiet Gylsboda.
Kristianstadsbladet har också skrivit om oss. De berättar att Leader Skånes Ess beviljar vår bidragsansökan. Men Jordbruksverket skall också säga sitt innan det är helt klart, så vi väntar på det formella beslutet. 
Tydligen har även någon av Smålandstidningarna skrivit om oss, då vi blivit kontaktade av intressanta människor som läst om oss och intresserar sig för vårt projekt. Kul!!
 
Mycket möten har det varit senaste veckan i olika forum & ärenden. Bl a möte mellan näringsliv & kommun, positivt att vi knyter ihop hela alltet & drar åt samma håll! 
 
Lite jobb i lilla verkstaden har hunnits med. Här ett exempel på armband med stjärntecken,
har beställning på flera olika stjärntecken som är på gång.
I helgen jobbade hela lilla familjen med röjningsarbete. Mysigt när det blev dags för middagspaus. Mina vegokorvar var inte helt enkla att grilla på pinne, men till slut funkade det. 
Efter grillpausen fick vi ett tungt samtal. Min fina morbror har hastigt gått bort.
Så plötsligt allt bara kan förändras. En stark personlighet är inte längre med oss, men kommer alltid att finnas i våra minnen. Alla våra tankar är med de närmaste.
Hundar har alltid varit en viktig del i morbrors liv. Lexi & jag gick ner till sjön en stund för att låta tankarna flyga fritt.
 
Mitt i sorgen gläds vi med Karin Linderoth som välförtjänt får Osby Kommuns kulturpris i år, för barnbokssuccén om Mormor KrutRut & kossan Margit. Grattis bästa Karin!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback