Alla hjärtans dagsmycke & lilla prinsessan Lexi

Då går vi in i februari. Dagarna blir lite längre & i morse sjöng fåglarna så glatt när jag gick till stallet att det kändes nästan lite vårlikt innan regnet började ösa ner igen. 
 
Vill man fira Alla Hjärtans Dag kanske en påminnelse kan komma till pass. 14 Februari är det dags. 
Kanske vill man uppvakta någon med ett smycke, kanske ett handsmitt silverhjärta med en polerad Diabas som kommer med sin urkraft som den tagit med upp ur jordens inre när den bildades från magma för mer än 900 miljoner år sedan. Ja men då kanske detta halssmycke skulle passa bra ;) 
Annars finns det ju även massor med organisationer som jobbar för bra saker som behöver stöd, så det kan vara en fin hjärtlig gåva. Både behövande människor & djur behöver vår hjälp. 
 
Detta är förnedrande, tycker Lexi. Springa runt i rosa bikinibyxor med en töntig rosett, usch & fy!! Och matte som påstår att hon är djurvän & respekterar oss som individer, hm. 
Första löpet för lilla valpen. Och hon vill ju ligga i soffan som vanligt. Då får det tyvärr bli byxor på de dagarna när det är som värst, även om matte visst förstår att det inte är helt ok. Att det blev just rosa bikinimodell var kanske lite, lite, pyttelite så att matte tyckte det var lite kul när hussarna vill att Lexi skall vara en tuff jakthund & matte mer tycker att hon är en liten prinsessa. Men det stod faktiskt också att just den modellen skulle vara särskilt bekväm för hunden också, så det är så.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback