Unik utställning till Sliperiet, nya örhängen och avslutningskväll med Amelia Adamo

Nya örhängen klara.
Här hänger de på nya fina örhängeshållaren, inköpt av min danska väninna som är fantastisk på att hitta det där speciella displaymaterialet. 
Ringarna har jag gjort av tråd som jag hamrat platt & lödat ihop. Därefter borrade jag hål för tråden. Jag chansade & gjorde lödningen av tråden i ringen med stenen på plats & denna gången gick chansningen hem. 
Och så måste jag berätta om ett jättespännande möte, med samlare av mineral och fossiler. På bilden syns delar av samlingen som är den näst största i Europa. Hur coolt är det inte att vi i Sliperiet erbjuds ha samlingen som permanent utställning! I lilla Gylsboda kommer vi alltså att kunna visa besökarna något tämligen unikt. Spännande!!
Vi har haft avslutning på integrationsprojektet Kvinna hjälper Kvinna där jag varit en av åtta mentorer under det gångna året. Härliga Amelia Adamo gav mycket inspiration till oss som lyssnade vid avslutningen. Jag är helt säker på att det kommer att gå riktigt bra för min begåvade och driftiga adept Hanan Bara. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback