Stelat armband med mattpolerat Diabashjärta

Vilken underbar dag!! Sommarvärme ÄNTLIGEN!!! Lite arbete inne i verkstaden, men så mycket det gått har jag släpat ut det jag behövt & jobbat ute. Lödandet får jag hålla mig inne i verkstaden med, det funkar inte ute i det fria där för mycket av värmen från gasollågan går förlorad om det är minsta lilla vind. 
Här är nu armbandet till halsbandet från igår.
Lite kul att när jag kommit såhär långt i inlägget kom det sena kvällsbesökare till transformatorn & just detta armbandet föll de trevliga besökarna i smaken. Så det är redan hos sin nya ägarinna & jag hoppas hon kommer att trivas med  det. Tackar för besöket, jättekul att man anammar att det är öppet alltid, bara jag är hemma.
Ankorna har skött sig bra, kanske hjälpte min lilla uppfostringsövning igår. Det var ju tur att ingen såg när jag stog & väste arga myskanskläten över bråkstaken, då hade nog de sista tvivlen undanröjts om hur det egentligen står till på loftet. 
Hönorna värper duktigt & när de inte har sina äggömmor ute (vilket de oftast har..) får vi de godaste små söta frukostäggen.
En glad & fin avslutnignsdag önskar vi alla skolbarn & ungdomar i morgon. För Max blir det avslutning på förmiddagen, sedan har vi blivit bjudna till studentfirande. Härligt, det är så högtidligt med glada studenter fulla av förväntnigar på vad framtiden har att erbjuda. Lycka till, alla nybakade studenter! Fira lugnt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback