Pressträff inför Gylsboda Festival

En underbar skara deltagare samlades idag vid Transformatorn för att träffa journalister från Norra Skåne, Kristianstadsbladet, BLT & Sydöstran. Jag ser verkligen fram emot lördagen, det kan inte bli annat än lyckat med denna skara. Här bjuder Fukiko på spontansång för att locka fram solen & se, det slutade regna! (I alla fall tillfälligt.. men på lördag skall det bli vackert, det lovade alla deltagare att hjälpas åt med att fixa. Och så har vi fullmånen som hjälper till att ordna klart väder till helgen).
Ottmar & Reinar gjorde reklam för sin speciella mailartutställning som de kommer att sätta upp i vindskyddet.
Jag hoppas att jag kom ihåg att prata om samtliga som inte kunde vara på plats. Folkpopgruppen Finally Falling kom på kvällen för att kolla var de skall hålla sin konsert. Vi kom fram till att de kör akustiskt i tältet som vi kommer att sätta upp vid vindskyddet. Kl 17.00 drar de igång.
Det blir även musik av Pierre Nilsson under dagen. Andra sidan brottet har han byggt ett litet skydd där han skall stå sprida sköna toner ut över det gamla vattenfyllda brottet. Det kommer även andra spelemän som bjuder på olika typer av underhållning under dagen. 
Nu har jag gjort en variant av dadelbollar till skogscafét som är raw, fria från raffinerat socker, gluten & laktos för de som ev är överkänsliga mot något av det. Jag rullade dem i hampafrön, fulla med nyttigheter.
Och vad är sen detta?!
Jo, nu är det dags att presentera Lexi, 7 v gammal jämthundsvalp som Max bestämt sig för att är en lämplig blivande familjemedlem. Jag vill ju inte ha en jakthund & har dessutom sagt att jag vill adoptera en hund som behöver nytt hem när vi skall skaffa ny. Men nu har familjens jägare redan bestämt sig, de smet iväg medan jag var upptagen i Transformatorn. Så kom denna bilden på min telefon. Jag har sagt absolut nej, men det bryr de sig inte ett dugg om. Och ärligt talat, vem kan motstå en sådan liten plutta?! Jag får väl lära henne att inte jaga ;) Den 9 Augusti skall hon flytta hem till oss.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback