Kedjeörhängen

Det är så härligt att se hästarna på morgonen så fort solen kommer upp & börjar värma. Då radar de upp sig med bredsidan mot solen & låter den värma upp dem. Soldyrkare, precis som jag :)
 
Annars har det varit mycket vimsande idag, så det har inte blivit mycket ordning med arbetandet. Först en klipptid att passa, sen hem & jobba en liten stund, sen hämta Max & så skulle vi till sjukgymnasten. 
Mitt bedömdes vara både det gamla diskbråcket & så kryddat med en inflammation i skinkan & benet på högersidan, så det är därför det gör så vanvettigt ont. Blä, typ.
 
I alla fall hunnit få klart ett par örhängen, innan det var klassmöte på kvällen- så keramiken missade jag. 
Lite intressant med ett klassmöte där vi får information om att all viktig information finns på systemet Infomentor, där vi skall hålla oss uppdaterade ang allt som händer med prov, läxor & övriga aktiviteter. Just där kollade vi hur dags mötet skulle starta. Kl 18.30 stod det, men när vi kom hade de startat kl 18.00! Hurra för Infomentor! Vi var tre deltagare som hämtat informationen där och det var vi tre som kom "för sent".. 
 
Ja, ja, så var det med det. Här är i alla fall örhängena.
Stela "pinnar" längst ut att sticka igenom, sen kan man dra igenom kedjan så långt man vill, för att få dem att hänga på önskad längd
 
och såhär ser de ut på:
 
 
Vad tror ni, kan det vara något med en sådan variant?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback