9 aug 2014

Nu är datum spikat för nästa års dunderevenemang i Gylsboda, med internationell konstutställning & musikunderhållning. En hel dag i kulturens tecken. 
Skriv gärna in den i era kalendrar: 9 aug 2014!
I denna vackra konsthall
 
kommer ni att få se bl a ett verk som kommer att skapas speciellt till denna utställning. En skulptur i ull. Det är konstnär Aimee León från Arizona som kommer att medverka med sin ullkonst.
Så blir det Karin Thuressons fantastiska målningar, det är Karin & jag som arrangerar.
Vi kommer att se till att skogscafét är fyllt med läckerheter som erbjuds under hela dagen & kvällen.
Mette Aarre kommer att medverka med sin emaljkonst.
Nuála från Tyskland kommer med fina Baldur & flera handsydda drakar och smycken.
Jag kommer att visa Diabasskulpturer & smycken i Diabas & silver. 
 
På kvällen bjuds det på en konsert av irländske folkmusikern Declan O Connell!! Den vill ni inte missa! Man kommer också att kunna köpa hans skiva där, för att få med sig en bit av stämningen hem :)
 
Under dagen planeras det för att lokala musiker skall spela ut över den vattenfyllda hålan, där akustiken är fantastisk. Även detta kommer att bli magiskt! 
 
Information och vidare planer kommer att växa fram efter hand, men eftersom så många långväga gäster är inbjudna har vi redan nu satt ett datum så alla kan knåpa ihop sina scheman. Vi utlovar en dag & kväll att minnas! 
 
Så måste jag visa lilla Tildahönan när hon nattar sina små yrväder & de poppar upp med sina små huvuden under hennes skyddande vingar.
 
En sak till måste jag förresten visa. 
Visst är den snygg!! Man vill ju kasta sig över att börja baka med en gång :) Våra supergoa grannar kom med den som kryapådig present till mig!! Man kan ju bli rörd för mindre! TACK!! 
 
 

Kommentarer
Sandra säger:

Guuuuuud vilken fin våg! :D förstår att den triggar igång dina baklustar.

Svar: Visst är den!! Och den matchar den fenomenala äppelskalarurkärnarskivaren klockrent med sin intensivt röda färg ;)
Pia Lindberg

2013-10-18 | 14:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback