Byrån, med 4 dagar kvar..

4 dagar kvar, ha, ha, det var det tokigaste jag har hört, säger Macko. Och då skall hela byrån vara målad & klar, med Diabashandtag & dokumentation & allt..
 
Joo då, säger jag. Vi kommer att bli klara i tid ;) Jag har knackat handtag idag & Karin målar för fullt. I morgon skall vi (förhoppningsvis) skriva klart vår beskrivning till vårt tävlingsbidrag.
 
När det flyter på & går som man vill är det fantastiskt. Man hugger & Diabasen delar sig med en rak yta rakt igenom, precis som man önskat. Det är så häftigt & man blir så glad att man ibland tar lite glädjeskutt kring huggubben när allt bara funkar. Det är finessen med att bo som vi gör, inga grannar som blir oroliga när man beter sig konstigt ;)
 
 
Men ibland delar den sig inte alls som man ville. Det blir skrot, istället för handtag.
 
 
Då kan det hända att man låter lite märkligt istället, och det är ju ganska skönt att ingen hör de ramsorna heller.
Mer än konsulterna då, och de är ganska härdade. GulleFia har börjat sin utbildning nu, så hon kan vara med resten av konsultflocken.
 
 
Hon har varit med och hälsat kunder välkomna också idag. Mycket intresserade & trevliga, det fick bli ett litet studiebesök bort vid utkiksplatsen vid brottet också. Till Sensis glädje hade besökarna en snygg hundpojke med sig, som hon svansare runt med.
 
 
När Max kom hem tittade vi förbi hos grannarna, som fått tillökning. Oj, oj, oj, så söta kattungar!
 
 
 
På kvällen blev det avtackning i Osby. Alexandra & jag lämnar turistbyrån och det var en fin fint ordnad kväll med trevliga arbetskamraterna. Tusen tack & stort lycka till härliga ni med framtiden!
 
 
Tusen tack för god choklad, fina blommor & en kul kväll med allihopa!
 
 
Anita hade tänkt på allt, som vanligt. Lyxigt värre! Mums!
 
 
Men nu skall jag sova en skvätt & hoppas att nacken & huvudvärken lugnar sig lite tills i morgon. 
Natti, natti!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback