Uppskattade gåvor

Halvtrist väder för sonen & kompisarna som är på storturneringen i Åhus. I morgon är det min tur att vara chaufför dit. Beställer sol & värme då, tack.
 
Vi lyser upp dagen med ett blommande silverarmband med mattpolerad Diabasmitt ;)
 
Hönsen trivs med den frodiga grönskan som finns överallt kring dem nu. GulleFia stoltserar runt i sällskapet, men håller sig alltid nära Tildamamman.
 
Fina Macko ville flika in & säga hej idag ;)
 
Personalklubben har sammanträtt idag, för planeringsarbete. Vi har lagt upp schemat inför lördagens kurs i att teckna djur. Det blir en kul dag med teckningsövningar & annat, hör av er om någon mer vill vara med!
 
Och så har vi planerat för utställningen den 20 Juli i G:a transformatorn i Gylsboda. Det kommer att bli en händelserik dag!!! 
"Det du inte trodde fanns" blir namnet. Modevisning, drakguidning, sagostund, konst, hantverk, café och en massa annat spännande kommer ni att få uppleva under dagen. 
Del av intäkterna kommer att gå till att stödja arbetet med att uppfylla svårt sjuka barns drömmar. Som en del i det har Karin & jag kontaktat sjukhuset i Lund, dit vi skänker en stor Draktavla som Karin målat
och mitt "fossila Drakspår i Diabas". 
Jätteroligt att de blev så glada & tacksamma, härligt att kunna göra gott genom vår konst/hantverk. Vi hoppas att barnen skall sporras till att använda fantasin, känna hopp och glädje.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback