Sådär..

 Nä, ikväll är jag minsann inte vidare kaxig. Mååånga käkoperationer har det blivit genom åren för att rätta till ett medfött fel. Jag inser hur lyckligt lottade vi är här, som kan få den proffsiga hjälpen. Dagens ros till specialistkliniken i Vä!! 
Men man mår lite sisådär i alla fall efter ingreppen. Eftersom det öppnas upp till bihålan får man förhållningsregler med nsyningsförbud mm. Är ni medvetna om hur mycket man nyser, utan att vara det minsta förkyld?! 
 
I morgon är det teckningskurs i Santatorp. Vi är mycket tacksamma över raderna i Norra Skåne, som gjort att det kommit in fler anmälnigar under dagen! Nu har vi en härlig blandning i alla åldrar. 
Karin lägger sista handen vid handledningen ikväll, jag kör upphämtningsheat i morgon bitti och hämtar upp deltagare innan kursstart kl 09.00. Kaka till emkaffet är just klar i ugnen.
 Nu skall jag lyda doktorns ordination & ta det lugnt resten av kvällen ;) 
 
Grannarnas små gull är nu så stora att det är full fart på dem när de busar runt. Här en som gärna ville vara med på närbild: "Plåta mig, kom igen, jag vill vara med, kolla vad söt jag är" 
 
GulleFia är inte heller helt enkel att fånga på bild när hon springer runt & fångar insekter om dagarna. Men på kvällen när hon flugit in för att natta sig går det bra att fånga henne på bild.
 
 
Jag har börjat se ett mönster med denna typen av hängen. De verkar väldigt populära nu. Får ta ett ryck & göra ett gäng nya varianter så fort jag hinner.
 
Nu laddar vi för morgondagens kurs & efter den lägger vi allt krut på förberedelser till 20 Juli. 
(och på beställningar)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback