Diabasskål & Åhus beachsoccer

Idag har det varit stängt på Lindberg Diabas & Silver.
Jag har kört en bil med fotbollsgrabbar till Åhus beachsoccer. Jag som aldrig intresserat mig för fotboll måste säga att det genast blir mycket intressantare när sonen är med ;) Det var superroligt att se! De är så duktiga, oj som de kämpar!
De var nog inte helt nöjda med sin fjärdeplats, men jag tycker de skall vara stolta över sin insats, vilken härlig kämpaglöd!
 
Här skall ni få se något vackert. Jag har problem att hinna med att göra bl a skålar. Nu har skicklige Diabasskulptör Jep Welsh tillverkat några som vi säljer, så nu kan vi bl a erbjuda denna skönhet till försäljning. Först till kvarn ;)
 
Den heter "Overflow". Poleringen flyter liksom med över kanten. Mitt foto gör den inte riktigt rättvisa. Härligt att han använder det hantverk han är så bra på och hjälper till att sprida hur fantastisk Diabasen är, så fler & fler får upp ögonen för den.
 
Och så en bild på vår nye inneboende i uthuset. Innanför trädgårdsredskap & bråte sover den på förmiddagarna, sen lufsar den ut & mumsar sniglar & annat igelkottegodis. 
Titta bara, så söt man kan vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback