Flyt..

Jag har verkligen flyt.
Ni vet, dendär tanden jag fick till jourtandläkare med i julhelgen. De ville ju inte dra ut hela, utan sparade halva som sen skulle fixas till. NU tyckte den det var lämpligt att dela sig igen. Och i morgon bitti åker vi & skall stå på mässan på Bella http://ferieibella.dk/ tills på söndag.
Försökte genast ringa, men får inte tag i tandläkaren. Sparivern gjorde ju att vi inte längre har någon folktandvård i Lönsboda. Suck. Jag känner lite att detta blir en lång helg.
 
Rapport kommer nästa vecka, nu lär det inte bli något bloggat medan vi är i Köpenhamn. Håll tummarna för att det blir en lyckad mässa. Bilen är lastad med Diabassmycken & annat som skall med. Nya ställningen & nya broschyrerna är nedpackade.
 
Har varit ute & frusit i den vackra naturen. Överallt hittar jag nya uppslag & idéer till temat: Stenar berättar.
Det är Karin som från början har en idé om målningar & berättelser som hör ihop, på temat. Och sedan jag fick nys om att jag kunde bli del i det har hjärnan gått på högvarv. Som här tex
Tänk så mycket dessa vackra grindstolpar i Diabas skulle ha att berätta för oss. Från en tid då det såg väldigt annorlunda ut där de nu står, alldeles invuxna i snåren. Eller ännu längre tillbaka, då de tillverkades. Eller ännu ett snäpp tillbaka, när Diabasen bildades. Nog är tanken svindlande?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback