Galerie Frida, TACK för oss!

Även söndagen avlöpte väl, besökarna började komma redan vid öppningen även denna dagen.
Kul med alla olika nationaliteter, bl a Holländare, Engelsmän, många Tyskar och Danskar. 
 
 
Det började genast fylla på med gäster i den vackra cafédelen.
 
 
Ni förstår min förtjusning i rummen, så underbart ljusa. 
 
Lite nytt fyllde vi på med till söndagen, bl a en stor adventsljusstake istället för den som fick ett nytt hem på lördagen.
 
 
Skulpturen "Vidare", gjord av Jep Welsh fick mycket uppskattning av gästerna.
 
 
Fram på kvällen lystes trädgården åter upp av flammande eldstubbar. Gästerna minglade vidare och när det var stängningsdags kunde vi konstatera att helgen varit helt fantastisk på alla sätt. Vi kan inte nog tacka fina Margrethe för att vi fick husera i vackra Galerie Frida med henne. Många intressanta människor har vi träffat & nya kontakter har knutits. Det var med stort vemod vi idag packade ner & hjälpte Margrethe städa ut efter Galerie Fridas sista utställning. 
 
 
Ikväll var det keramikdags. Det blev inte så långvarigt, den långa helgen & förra veckans förberedelser tar ut sin rätt.
I morse var det underbart att pusta ut, ta med Sensi ner till hästarna & ta ut Flipper & Macko på morgonpromenad.
 
 
Trötta & glada smälter vi nu alla nya intryck, tackar alla trevliga besökare & alla som hjälpte till på olika sätt. Så tackar vi Margrethe med familj & önskar lycka till med vad framtiden har att erbjuda. För försäljningen av Galerie Frida kommer inte att innebära att Margrethe slutar engagera sig kulturellt, det är jag helt säker på!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback