JULtur med KULtur..

Fullmåne. Knackigt med sömn blir det då. Trött.
 
Men det är full fart i skapandet & nya planer smids.
 
En ny tävling skall vi försöka hinna delta i. Deadline är först den sista december, så det skall vi nog klara. Tilltalande grundidé & tema, där man jobbar för att sprida kärlek genom konst & hantverk.
 
Och så planerar vi för ett julevenemang i gamla transformatorn i Gylsboda. Under tiden som vi funderar poppar nya idéer upp & så föddes tanken på en julrunda. Vi har varit inne på det förut. Att göra en runda med olika stopp för besökarna. KULtur i Örkened var en fundering. En kul kultur runda. Men varför inte en JULtur istället? Sagt & gjort, så slänger vi ut lite krokar & ser om intresse finns. Och det gör det!
Vi har ju så mycket att visa i våra trakter, med samarbete blir allt så mycket roligare. Kul sätt att arbeta & trevligt för besökarna, tänker vi. Mer om detta när vi kommit längre i planerna.
 
Idag har jag jobbat på lite större saker, med varierande resultat.. Knackat Diabas till ljuslyktor, saltkar & en skulptur som skulle bli ett får. Men det gick åt pipan med det stackars fåret, så det blir till att börja om från början med ett nytt. Ska på det igen i morgon.
 
Har i alla fall fått ett par beställningar klara.
Ett set där Karin målat söta blomman kattfot på hänge & örhänge:
 
Ett polerat hänge:
och örhängen som passar därtill:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback