Midsommar och vernissage

Vilken härlig helg!! En sådandär helg som värmer in i märgen & stannar kvar där. Inte nog med att Karin lånar ut båt & stuga på paradisön Enön åt oss. När vi skall åka ut dukar hon först upp nybakat bröd & bullar som vi kalasar på vid båtplatsen & ett rykande nybakat bröd får vi med oss ut.
Vädret var med oss medan vi åkte ut, här närmar vi oss målet
På altanen avnjöt vi vår traditionella midsommarmiddag med "sill å päror" tillsammans med fam Lundqvist. Utsikten över Ivösjön var underbar:
När regnet kom satt vi under tak & myste. Sen promenerade vi i den vackra täta bokskogen som skyddade bra mot regnet. På kvällen klarnade det upp & vi tog en liten fisketur. Sensi njöt av (sj)ölivet.
Tyvärr fick vi vända hem redan på förmiddagen idag, det skulle ju bli vernissage.
Margarethe hade ordnat så fint till besökarna med snacks & dryck, cafét var laddat med goda kakor & vi väntade lite nervöst för att se om det skulle komma några gäster. Och de kom! Många! Så roligt!! Jättekul med alla intresserade & spännande att höra vad folk tyckte. Så många fina komplimanger jag fått idag för mitt hantverk, oj vad jag är glad! Tack alla som kom för att titta. Nu står utställningen tom 12 juli & är öppen fredagar-söndagar.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback